RVS HOOGLANS LETTERS + DIMBARE SCHEEPSNAAM LED VERLICHTING

TYPE JACHT: RODRIQUES| LENGTE 39 METER | OPDRACHT: REBRANDING

JOLIE X  – Rodriques Yacht (128 Foot)

Voor een klant van ons hebben wij deze Rodriques mogen voorzien van RVS hoogglans gepolijste letters met LED-verlichting en verlichtings dimmer. De nieuwe scheepsnaam is mooi zichtbaar gemaakt aan de stuurboordzijde en het zwemplateau. De bootbenamingsletters hebben een acrylaat onderzijde van waaruiteen warm white gloed als verlichting uitstraalt. De verlichting is dimbaar in te stellen.

De montage hebben wij verricht in de thuishaven Campomanes in Altea (Spanje). De oude naam hebben wij verwijderd, de oude gaten gedicht met polyester en gepolijst. Vervolgens de nieuwe letters gemonteerd met een mal.

Wij beperken ons niet alleen voor montage werkzaamheden binnen Nederland, maar ook in Europa en zelfs tot ver daar buiten. Inmiddels hebben wij meerdere jachten mogen voorzien van bootbelettering, maar vanwege privacy redenen mogen wij niet alles delen op diverse social media kanalen. Wij respecteren dan ook de wens van onze klant.

EXTERN MONTAGESYSTEEM

Ons (Male / female) extern montagesysteem zorgt ervoor dat ook dat beletteringen van buitenaf aan de buitenkant van het jacht kunnen worden aangebracht zonder toegang tot het interieur. 

Uiteraard kunnen wij elke montagemethode leveren die u bekend is, of u nu kabelwartels, bussen, pennen en draadstiften wilt gebruiken.

Desgewenst hebben we ook de mogelijkheid om de letterruggen zo vorm te geven dat ze perfect passen bij de kromming van de bovenbouw van het jacht.

ONZE SCHEEPSBELETTERING SYSTEMEN

Of het nu gaat om een ​​LED-letters of een glasvezel letters, onze belettering en verlichtingssystemen voor jachten zijn ontworpen en ontwikkeld om te overleven in de maritieme omgeving. Ons LED-bewegwijzering voor jachten heeft ‘energiebesparing’ en ‘montagegemak’-kwaliteiten, terwijl ons glasvezelsysteem​​ zeer veilig is  en geen externe elektra ’of warmte afgeeft.

Onze systemen zijn compatibel met 12 V DC en 24 V DC, met Europese en Amerikaanse netspanningsvoorzieningen. Al onze verlichte scheepsbeletteringsborden zijn standaard voorzien van een dikke acryl beschermlaag waar de relevante lichtbron herbergt. Deze acrylrug kan ‘Flush’, ‘Afgeschuind’ of ‘Ingezet’ zijn. Backings kunnen ook worden verdikt om aan uw esthetische eisen te voldoen.

Pin It on Pinterest

Share This