RVS HOOGGLANS GEPOLIJSTE LETTERS EN LOGO

TYPE JACHT: DaVinci 35E | OPDRACHT: REBRANDING

Deze DaVinci 35E voorzien van hoogglans RVS gepolijste naam en logo.

  In opdracht van DaVinci Yachts hebben wij deze RVS letters en logo geproduceerd en gemonteerd in Heeg (Friesland)

  De letters en logo zijn geheel met de hand gepolijst inclusief de zijkanten.

  Een DaVinci is op en top Dutch Design. Het door Vripack ontworpen jacht staat bekend om zijn geweldige vaareigenschappen – op elke snelheid en op alle wateren. De bediening van het schip is erg eenvoudig waardoor manoeuvreren (bijna letterlijk) kinderspel is.

  EXTERN MONTAGESYSTEEM

  Ons (Male / female) extern montagesysteem zorgt ervoor dat ook dat beletteringen van buitenaf aan de buitenkant van het jacht kunnen worden aangebracht zonder toegang tot het interieur. 

  Uiteraard kunnen wij elke montagemethode leveren die u bekend is, of u nu kabelwartels, bussen, pennen en draadstiften wilt gebruiken.

  Desgewenst hebben we ook de mogelijkheid om de letterruggen zo vorm te geven dat ze perfect passen bij de kromming van de bovenbouw van het jacht.

  ONZE SCHEEPSBELETTERING SYSTEMEN

  Of het nu gaat om een ​​LED-letters of een glasvezel letters, onze belettering en verlichtingssystemen voor jachten zijn ontworpen en ontwikkeld om te overleven in de maritieme omgeving. Ons LED-bewegwijzering voor jachten heeft ‘energiebesparing’ en ‘montagegemak’-kwaliteiten, terwijl ons glasvezelsysteem​​ zeer veilig is  en geen externe elektra ’of warmte afgeeft.

  Onze systemen zijn compatibel met 12 V DC en 24 V DC, met Europese en Amerikaanse netspanningsvoorzieningen. Al onze verlichte scheepsbeletteringsborden zijn standaard voorzien van een dikke acryl beschermlaag waar de relevante lichtbron herbergt. Deze acrylrug kan ‘Flush’, ‘Afgeschuind’ of ‘Ingezet’ zijn. Backings kunnen ook worden verdikt om aan uw esthetische eisen te voldoen.

  Pin It on Pinterest

  Share This