Over ons

Hoe het begon

Yachtsigns is ontstaan nadat wij meer dan 40 jaar ons winkelpand in de 9 straatjes van Amsterdam onze klanten mochten ontvangen en bedienen. Wij hebben in die tijd ons gespecialiseerd in naamborden, graveren, bewegwijzering en belettering van winkelpanden, en bijzondere opdrachten zoals het hekwerk van Artis of de naamborden van de grootste hotels in Amsterdam en omstreken. Denk hierbij aan het OKURA hotel in Amsterdam of de Bijenkorf op de dam. Maar ook reclamewerken met verlichting.

Bewegwijzering

Ook in de verschillende openbare gelegenheden of hotels en restaurants vindt u onze naambordjes of bewegwijzering terug in de vorm van kamernummers of liften of trappenhuizen. Ons werk werd zeer goed gewaardeerd en we hebben ons altijd oplossingsgericht, meedenkend en professioneel geprofileerd.

Tijd voor meer vrijheid!

Na 40 jaar hebben wij het spreekwoordelijke stokje van de onze winkel overgedragen en zijn wij zelf gestopt. Wij zijn een nieuwe uitdaging aangegaan. Een vrije keuze met als uitgangspunt meer reizen en op mooie locaties in de wereld genieten van de natuur en schoonheid wat op ons pad komt. Maar alleen maar reizen zonder doel is ook niet alles.

Beletteringen

Onze in jaren vergaarde en overgedragen kennis van lettertypen (fonts), naamborden en bewegwijzering zou verloren zijn gegaan als we Yachtsigns niet waren gestart. In deze nieuwe uitdaging kunnen we alles wat we weten delen met alles wat we willen. Veel van onze grotere klanten uit de winkel in de negen straatjes hebben een mooi jacht, een Tender of andere fijn schip in de havens van de Balearen, en vele andere havens in de mediterranee of andere tropische locaties in de wereld aangemeerd. Dus de kennis en ervaring om deze jachten / schepen te beletteren, een naam te geven of bewegwijzering te monteren was er al. Door de reclame opdrachten werd er ook al veel met RGB verlichting gewerkt en uitgevoerd.

winkelpand Alfons de Letter in de 9 straatjes van Amsterdam

Yachtsigns

Inmiddels is ons bedrijf Yachtsigns al een aantal jaren actief in het ontwerpen, het produceren en monteren zonder grenzen. Onze luxe beletteringen voor de kleine, grote en superjachten zijn vernieuwend. Gebruikmakend van innovatieve technieken zorgen wij voor een fantastisch resultaat en tevreden opdrachtgevers.

Met onze jarenlange ervaring en de juiste leveranciers kunnen wij u voorzien van de beste kwaliteit welke op de markt verkrijgbaar is om al uw wensen waar te maken. Onze soms spraakmakende stijl van jacht belettering en benaming zorgt ervoor dat u extra kunt glimlachten wanneer u uw schip betreed.

Ons Team

Ons team van acht enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan garant om de meest mooie uitstraling te creëren die op uw jacht kan worden gemonteerd en gerealiseerd. De door ons geproduceerde Yachtsigns voor de kleine, grote en super jachten zijn inmiddels in alle werelddelen te bewonderen. Onze kracht is dat wij wanneer hierom verzocht wordt, het project van A tot Z kunnen aannemen van ontwerp, uitvoering tot montage.

Kom niet naar ons wij komen naar u!

Wij zijn in staat om een opname te doen van de opdracht over de hele wereld, waar het jacht zich ook bevindt! Tijdens deze opname bespreken wij uw wensen en kijken op locatie of de door u aangegeven wensen toepasbaar zijn. Vaak hebben wij zelf ook nog ideeën om het nog meer bijzonder te maken.

yachtsigns logo a dutch company

Wij zijn onder andere donateur van:

The Ocean Cleanup

Er is meer dan belettering alleen

Als uw jacht net is aangekocht of opgeleverd heeft het nog soms geen identiteit die bij u aansluit. Nadat u het jacht/schip een naam heeft gegeven is het vaak mooi om deze identiteit op meer plaatsen op het jacht/schip door te voeren. Denk hierbij aan gegraveerde op bedrukte platen of RVS bewegwijzering of naamborden zoals bijvoorbeeld kajuit, toilet, slaapkamer, machinekamer of kamer nummers.

Bekers en glaswerk

Maar ook bekers of glazen. Al deze dingen dragen bij aan de identiteit van uw jacht. Yachtsigns kan dit ook voor u ontwerpen en laten produceren door de beste bedrijven in hun vak. U kunt ons zien als de totaaloplossing voor al deze mooie en herkenbare onderdelen van de huisstijl van het jacht of schip.

Pin It on Pinterest

Share This