Design & Montage

YACHTSIGN DESIGN

Professionele designs service en efficiëntie van yachtsign.nl. Van het eerste advies, tot het goedkeuren van het ontwerp van de naam het design en het lettertype. Geheel volgens uw voorkeur tot aan de productie van de bootletters.
Het team bestaat uit creatieve ontwerp-specialisten en heeft zeer veel ervaring in maritieme scheepsnaam belettering, naambord ontwerpen en bewegwijzering.

Jachtletters en bootletters

Het kan soms een uitdaging zijn om een persoonlijk design ontwerp te maken en voor een bepaalde stijl te kiezen. Er zijn op de markt een groot aantal bootbelettering stijlen en verschillende lettertypen verkrijgbaar. Deze letters kunnen ook voorzien worden van Single-ledverlichting, RGB-ledverlichting of gemaakt in 3D.

Yachtsign design helpt u bij de overweging voor een specifiek design ontwerp.

Wij hebben veel ervaring met verschillende lettertypen, bootletters stijlen, ontwerp lay-outs en een scherp oog voor esthetiek. Elke keuze kan afzonderlijk worden aangepast aan uw wensen.

 

TESTEN EN KWALITEITSCONTROLE

Rechts op de door ons gemaakte opname kunt zien dat wij elk product voor levering uitvoerig testen. Voordat onze producten naar de eindbestemming gaan worden deze getest op werking en kwaliteit. Rachnel controleert alle elektrische verbindingen, afstandsbediening en LEDS.

MAATWERK

Het mooie van maatwerk is dat geen ander jacht de zelfde steil of lettertype heeft als het uwe. Als u bijvoorbeeld uw eigen handschrift wilt hebben voor de letterstijl, kan dit worden gerealiseerd. Uw wensen zijn altijd leidend.

BESTAAND ONTWERP

Als u al een bestaande belettering of logo-design heeft, stuur ons dan de gevectoriseerde PDF-bestanden en / of EPS-bestanden. Als geen van deze beschikbaar is, kunnen we ook 300dpi hoge resolutie JPG bestanden accepteren en produceren.

LAAT UW VERRASSEN

U kunt er ook voor kiezen om een ontwerp voor u te laten creëren, Na het zien van uw Jacht en uw wensen kan de designer zijn ideeën aan uw presenteren met een aantal keuzes en lettertypes. Wij maken dan een kant en klaar voorstel.

UNIEK NET ALS UZELF BENT!

Elk jacht is anders en uniek voor zichzelf. Om u te onderscheiden van andere jachten, is het belangrijk om een jachtbelettering, logo en bewegwijzering te hebben die het karakter van u en jacht weerspiegelt en ook uw smaak is.

Doe ideeën op

Websites zoals fonts.com bieden een uitgebreide bibliotheek met lettertypen waartoe u en wij toegang hebben, Dus neem de tijd om ze door te nemen en laat het ons weten als u een of twee ideeën in gedachten heeft.

Verlichte jachtletters, bootbelettering, bewegwijzering of belijning

De verlichtingsexperts van Yachtsign(s) hebben een op maat gemaakte reeks armaturen toegevoegd aan het toch al uitgebreide assortiment ontwerpen voor uw jacht.

De verlichte bootletters zijn ontworpen om problemen op te lossen die vaak worden geassocieerd met defecte verlichtingsarmaturen, dure vervanging van lampen, doorlopend onderhoud en moeilijke installatie.

De led’s zelf bevatten elektrische componenten die volledig afgedicht zijn in verlichtingsarmaturen volgens IP67-norm die vervolgens worden gebruikt op 12V of 24V DC.

De led’s kunnen ook worden toegepast in traptreden of de buitenverlichting aan boord.

Yachtsigns biedt op maat ontworpen waterdichte belettering. 

 

Van ontwerp en productie tot montage, alles wordt door ons afgehandeld en gecertificeerde installateurs kunnen indien nodig overal ter wereld voor assistentie naar uw gewenste locatie worden gestuurd.

In tegenstelling tot veel andere verlichte bootletters of bordontwerpen zijn de elektrische aansluitingen van Yachtsign(s) 100% waterdicht. Praktisch vrij van onderhoud en hebben standaard een garantie van vijf jaar.

Deze volledig op maat gemaakte kunstwerken zijn aangepast door het ervaren personeel  om de beste resultaten te behalen met een van de meest zichtbare accessoires voor uw jacht.

Onbeperkte lettertypen, blokletters en scripts zijn beschikbaar en kunnen worden gecombineerd met honderden verschillende oppervlakontwerpen en kleuren.

Mogelijke oppervlaktematerialen zijn hoogwaardig gepolijst roestvrij staal, 3D-gespoten fronten, glanzend acrylaat, vinyl en goudfilms en alle speciale afwerkingen die u als booteigenaar kunnen bedenken.

Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Professioneel advies en montage

Vanzelfsprekend kunnen wij u assisteren om alle mogelijkheden te bespreken en de identiteit van u jacht stijlvol met deze innovatieve techniek te voorzien. Waar uw jacht in de wereld zich ook bevindt, wij komen naar u toe om onze opdracht voor u uit te voeren! Ook als uw boot op DOK ligt in een buitenlandse haven.

Voorbeelden

HIER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE mogelijkheden

GEPOLIJSTE AFWERKING GLIMMEND

Van 1 mm tot wel 10 mm dik, massief glanzend gepolijste bootletters zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar passen ook bij de nautische stijl van de meeste jachten. Een superieure streeploze spiegelafwerking. Verkrijgbaar in geborsteld, satijn of matte afwerking. Tevens is het mogelijk om de randen van de letters geheel rond te slijpen en te polijsten.

Gepolijste letters glimmend door Yachtsigns van Patrick de Letter

Niet-verlichte bootnaam belettering

Natuurlijk is verlichte bootbelettering niet iedereen zijn smaak of leent het soort jacht er zich gewoon niet voor. In combinatie hiermee produceren we ook belettering uit acrylaat. Eveneens kunnen de registratienummers hieruit worden geproduceerd. Ook is het mogelijk om een combinatie te maken van acrylaat en RVS.

3D letters of logo met verlichting

Onze verlichte Signings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals acrylaat met ingebouwde RGB LED’s of SINGLE LED’S met daarop RVS hoogglans gepolijst. Zo ontworpen en gefabriceerd zodat ze een superieure levensduur hebben die nodig is voor de zware omstandigheden op zee.

Yachtsigns-Patrick-de-letter

PVD COATING in diverse kleuren.

Roestvrijstalen letters glanzend gepolijst en bedekt met een harde gouden PVD coating om het uiterlijk te geven van 24-karaats massief gouden letters. De anticorrosieve eigenschappen van de PVD coating en het spiegeleffect van het roestvrij staal blijven behouden onder de afwerking. Ook verkrijgbaar in mat, satijn of geborsteld.

SOLID TEAK

Uniek in de vorm van belettering. De letters van massief teak kunnen CNC-gefreesd worden zodat ze bij de meeste ontwerpen en logo’s passen. De toevoeging van bijvoorbeeld roestvrij staal zorgt ervoor dat de twee synonieme materialen harmonieus samenkomen en een organisch en toch nautisch gevoel creëren.

Yachtsigns-Patrick-de-letter

RAL GESPOTEN ACRYLAAT MET OF ZONDER VERLICHTING

Acrylaat, Plexiglas, RVS of Aluminium letters kunnen gespoten of gepoedercoat worden in elke gewenste RAL kleur. Niveaus van matheid en glanzende afwerking naar wens. Kleurcodes als RAL en Pantone tinten kunnen worden afgestemd op bestaande kleuren aan boord als onderdeel van uw jacht.

Yachtsigns-Patrick-de-letter

Montage opties voor belettering

Montage methoden

Wanneer u belettering op uw jacht aanbrengt, is het de moeite waard om in gedachten te houden dat de bovenbouw op een bepaald moment tijdens het leven van uw jacht opnieuw moet worden gespoten of bijgewerkt.

Yachtsigns van Patrick de Letter heeft hiermee rekening gehouden en om die reden hebben wij twee afzonderlijke montage methoden ontwikkeld die we aanbevelen om de letters op elk moment gemakkelijk te kunnen verwijderen, beiden methodes zijn puur een kwestie van voorkeur. 

Heeft u vragen of voorkeur dan bespreken we graag de mogelijkheden in een telefonisch overleg.

Onze scheepsbelettering systemen

Of het nu gaat om een ​​LED-letters of een glasvezel letters, onze belettering en verlichtingssystemen voor jachten zijn ontworpen en ontwikkeld om te overleven in de maritieme omgeving. Ons LED-bewegwijzering voor jachten heeft ‘energiebesparing’ en ‘montagegemak’-kwaliteiten, terwijl ons glasvezelsysteem​​ zeer veilig is  en geen externe elektra ’of warmte afgeeft.

Onze systemen zijn compatibel met 12 V DC en 24 V DC, met Europese en Amerikaanse netspanningsvoorzieningen. Al onze verlichte scheepsbeletteringsborden zijn standaard voorzien van een dikke acryl beschermlaag waar de relevante lichtbron herbergt. Deze acrylrug kan ‘Flush’, ‘Afgeschuind’ of ‘Ingezet’ zijn. Backings kunnen ook worden verdikt om aan uw esthetische eisen te voldoen.

 

Extern montagesysteem

Ons (Male / female) extern montagesysteem zorgt ervoor dat ook dat beletteringen van buitenaf aan de buitenkant van het jacht kunnen worden aangebracht zonder toegang tot het interieur.

Uiteraard kunnen wij elke montagemethode leveren die u bekend is, of u nu kabelwartels, bussen, pennen en draadstiften wilt gebruiken.

Desgewenst hebben we ook de mogelijkheid om de letterruggen zo vorm te geven dat ze perfect passen bij de kromming van de bovenbouw van het jacht.

Pin It on Pinterest

Share This