Services

Personaliseren van items

Services.

Om het geheel compleet te maken kunnen wij ook items voorzien van een logo. Zo draagt u de identiteit van het jacht verder uit, geheel in stijl. Denk bijvoorbeeld aan het tafelzilver, glaswerk of servies.

Services.

Binnen in het jacht of schip kunt u de naam in de huisstijl laten terugkeren in diverse vertrekken. Maar ook reddingsmiddelen zoals boeien, of de tender voorzien van belettering naam en registratienummers.

Het interieur van uw jacht

U kunt bij ons ook terecht voor het produceren van plaatjes of naamborden voor het interieur in alle vertrekken binnen in een jacht. Of bijvoorbeeld een compleet frontpaneel voor het instrumentarium. Uitgevoerd in RVS hoogglans, RVS met PVD coating, geanodiseerd aluminium of een kunststof variant.

De tekstplaten inclusief logo en/of tekst worden geheel op maat geproduceerd in de huisstijl van het interieur van het jacht.

Yachtsigns-Patrick-de-letter

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw jacht kunt u ons inschakelen. Alle onze jacht en bootletters (bootbelettering) zijn weersbestendig. Toch kan vuil en zeewater (zoutkristallen) zich gaan concentreren op alle elementen.

Het onderhoud bestaat onder andere uit

  • Alle verbindingen (lasklemmen) vervangen.
  • De oude sealing verwijderen en opnieuw sealen.
  • Oude trafo’s/voedingen/stroompunten vervangen.
  • De jacht of bootletters waar nodig polijsten, schoonmaken en opnieuw voorzien van een nieuwe waxlaag.
  • Controleren of alles 100% werkt.

Deze werkzaamheden kunnen op locatie worden uitgevoerd. Vanzelfsprekend krijgt u een prijsindicatie op verzoek.

Schade en herstel

Wanneer uw jacht / bootletters schade heeft opgelopen, wilt u dit vanzelfsprekend zo snel mogelijk laten herstellen.

Van al onze uitgevoerde opdrachten houden wij, alle specificaties, materiaalkeuzes, maatvoeringen en kleurcodes bij in onze database.

Zo kunnen wij snel elk gedeelte opnieuw produceren. Daarna kan er gewisseld, gemonteerd en aangesloten worden. Dit kunnen onze eigen monteurs doen op locatie, of desgewenst andere technici.

Kiest u ervoor om de reparatie in eigen beheer te doen dan kunnen wij het opnieuw geproduceerde element naar u verzenden.

Yachtsigns-Patrick-de-letter

Herstellen van uw yachtsign

Het hele jacht in dezelfde look & feel. Met nieuwe belettering of bewegwijzering. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan gegraveerde aanduidingsplaatjes binnen de stuurhut of aanduidingen van de diverse ruimten binnen het jacht of schip.

YACHTSIGN kan geheel op maat de typeplaatjes in diverse materialen voor uw jacht produceren. Alles geheel in de huisstijl van het jacht.

Vooraf maken wij digitale proefdrukken van de te produceren aanduidings plaatjes. De letters buiten op het jacht visualiseren wij geheel op schaal. Zo krijgt u een exacte indruk hoe het jacht er uit komt te zien.

Pin It on Pinterest

Share This