HOOGGLANS GEPOLIJSTE LETTERS BOOTNAAM EN REGISTRATIENR.

Maxima 620

Voorzien van hoogglans gepolijste letters.

Deze letters zijn met de laser gesneden en voorzien van een High Bond tape. Bij de letters en cijfers leveren wij een montage sjabloon mee. De mal wordt als eerste op de boot geplakt waarna de letters en/of cijfers op de juiste positie kunnen worden gemonteerd.

Wanneer alle letters en/of cijfers op de boot zitten kan het montage sjabloon worden verwijderd. Vooraf dient het gedeelte goed te worden ontvet met een professionele ontvetter. (Pro Tech Powercleaner). Deze kunnen wij u leveren in een spuitbus.

Installatie op locatie

Op verzoek van de klant is de montage op locatie uitgevoerd. 

Doordat wij meerdere werkzaamheden verrichten op het gebied van bootbelettering kunnen wij daarom de kosten laag houden. Een mooie klus, en met uitmuntende zorgvuldigheid uitgevoerd door Patrick.

EXTERN MONTAGESYSTEEM

Ons (Male / female) extern montagesysteem zorgt ervoor dat ook dat beletteringen van buitenaf aan de buitenkant van het jacht kunnen worden aangebracht zonder toegang tot het interieur.  Uiteraard kunnen wij elke montagemethode leveren die u bekend is, of u nu kabelwartels, bussen, pennen en draadstiften wilt gebruiken. Desgewenst hebben we ook de mogelijkheid om de letterruggen zo vorm te geven dat ze perfect passen bij de kromming van de bovenbouw van het jacht.

Pin It on Pinterest

Share This