HOOGGLANS GEPOLIJSTE RVS BOOTLETTERS

Type jacht: Bavaria Sport | lengte 8 meter | opdracht: Rebranding

hoogglans gepolijste RVS letters

Deze Bavaria Sport hebben wij op locatie voorzien van hoogglans gepolijste RVS letters kwaliteit 316.

Bij dit jacht hebben wij eerst de oude bootletters en de belettering lijm en montage verwijderd vervolgens is de gelcoating gepolijst en daarna zijn de nieuwe RVS letters gemonteerd middels een montage sjabloon.

De letters hebben een dikte van 3 mm. en zijn geheel handmatig gepolijst inclusief de dikte kanten. Hiermee komen de letters nog meer tot een prachtige uitstraling.

Montage op locatie

Op verzoek van de klant is de montage op locatie uitgevoerd. Het jacht lag in de haven Porto Senso Altea Spanje (Costa Blanca)

Doordat wij meerdere werkzaamheden verrichten op het gebied van bootbelettering kunnen wij daarom de kosten laag houden.

Een mooie klus, en met uitmuntende zorgvuldigheid uitgevoerd door Donny Le Belle.

ONZE SCHEEPSBELETTERING SYSTEMEN

Of het nu gaat om een ​​LED-letters of een glasvezel letters, onze belettering en verlichtingssystemen voor jachten zijn ontworpen en ontwikkeld om te overleven in de maritieme omgeving. Ons LED-bewegwijzering voor jachten heeft ‘energiebesparing’ en ‘montagegemak’-kwaliteiten, terwijl ons glasvezelsysteem​​ zeer veilig is  en geen externe elektra ’of warmte afgeeft.

Onze systemen zijn compatibel met 12 V DC en 24 V DC, met Europese en Amerikaanse netspanningsvoorzieningen. Al onze verlichte scheepsbeletteringsborden zijn standaard voorzien van een dikke acryl beschermlaag waar de relevante lichtbron herbergt. Deze acrylrug kan ‘Flush’, ‘Afgeschuind’ of ‘Ingezet’ zijn. Backings kunnen ook worden verdikt om aan uw esthetische eisen te voldoen.

EXTERN MONTAGESYSTEEM

Ons (Male / female) extern montagesysteem zorgt ervoor dat ook dat beletteringen van buitenaf aan de buitenkant van het jacht kunnen worden aangebracht zonder toegang tot het interieur. 

Uiteraard kunnen wij elke montagemethode leveren die u bekend is, of u nu kabelwartels, bussen, pennen en draadstiften wilt gebruiken.

Desgewenst hebben we ook de mogelijkheid om de letterruggen zo vorm te geven dat ze perfect passen bij de kromming van de bovenbouw van het jacht.

POLIJSTEN EN AFWERKEN VAN STAAL

Onze in-house service voor het polijsten van metalen en het polijsten van roestvrij staal in Loosdrecht is geschikt voor de high-end maritieme, nautische, architecturale, luchtvaart- en auto-industrie.

Het is volledig uitgerust met ultramoderne LED-verlichting die ons zeer bekwame metaalpolijstpersoneel een superieur zicht geeft op de klus die ze moeten uitvoeren, zodat ze tijdens het polijsten eventuele oppervlaktefouten kunnen inspecteren en oppikken.

TOEPASSINGEN VOOR HET POLIJSTEN

  • Spiegel gepolijste scheepsonderdelen en bevestigingen.
  • Polished & Brushed Satin Aviation decor en emblemen.
  • Spiegel gepolijste architecturale bewegwijzering en belettering, handgrepen en bevestigingen.
  • Spiegel gepolijst roestvrij staal jachtborden & renovaties

Pin It on Pinterest

Share This