RVS LETTERS EN LOCATIEBENAMING | MULDER SUPERJACHT

TYPE SUPERJACHT: RODRIQUES| LENGTE 36 METER | OPDRACHT: NEW VESSEL

MYWAY  – Mulder SuperYacht

Een mooie opdracht voor Mulder Shipyard. Een geheel nieuw gebouwd superjacht voorzien van RVS naam en thuishaven. Het superjacht onder de naam MY WAY met thuishaven GEORGE TOWN zal eind volgende week de werf verlaten vanuit Zoeterwoude waarna het de oceanen zal gaan bevaren. Een prachtig mooie klus van het hoogste niveau

Wij beperken ons niet alleen voor montage werkzaamheden binnen Nederland, maar ook in Europa en zelfs tot ver daar buiten. Inmiddels hebben wij meerdere jachten mogen voorzien van bootbelettering, maar vanwege privacy redenen mogen wij niet alles delen op diverse socialmediakanalen. Wij respecteren dan ook de wens van onze klant.

EXTERN MONTAGESYSTEEM

Ons (Male / female) extern montagesysteem zorgt ervoor dat ook dat beletteringen van buitenaf aan de buitenkant van het jacht kunnen worden aangebracht zonder toegang tot het interieur. 

Uiteraard kunnen wij elke montagemethode leveren die u bekend is, of u nu kabelwartels, bussen, pennen en draadstiften wilt gebruiken.

Desgewenst hebben we ook de mogelijkheid om de letterruggen zo vorm te geven dat ze perfect passen bij de kromming van de bovenbouw van het jacht.

ONZE SCHEEPSBELETTERING SYSTEMEN

Of het nu gaat om een ​​LED-letters of een glasvezel letters, onze belettering en verlichtingssystemen voor jachten zijn ontworpen en ontwikkeld om te overleven in de maritieme omgeving. Ons LED-bewegwijzering voor jachten heeft ‘energiebesparing’ en ‘montagegemak’-kwaliteiten, terwijl ons glasvezelsysteem​​ zeer veilig is  en geen externe elektra ’of warmte afgeeft.

Onze systemen zijn compatibel met 12 V DC en 24 V DC, met Europese en Amerikaanse netspanningsvoorzieningen. Al onze verlichte scheepsbeletteringsborden zijn standaard voorzien van een dikke acryl beschermlaag waar de relevante lichtbron herbergt. Deze acrylrug kan ‘Flush’, ‘Afgeschuind’ of ‘Ingezet’ zijn. Backings kunnen ook worden verdikt om aan uw esthetische eisen te voldoen.

Pin It on Pinterest

Share This