RVS HOOGGLANS GEPOLIJSTE LETTERS MET LEDVERLICHTE LETTERS.

De Sunseeker San Remo hebben wij voorzien van RVS ledverlichte letters.

De achterzijde van de letters hebben wij voorzien van een opaal acrylaat achterzijde die één centimeter in de rvs doosletter valt.

Één centimeter steekt dit opaal uit van waaruit de led verlichting uitstraalt rondom de letters.Deze letters zitten rechtstreek op de boot gemonteerd zonder tussenruimte.

De diepte is totaal 40 mm. waardoor er een behoorlijk 3D effect wordt bereikt.

Een mooie klus uitgevoerd in Zeeland bij het Veerse meer.

Installatie op locatie

Op verzoek van de klant is de montage op locatie uitgevoerd. Doordat wij meerdere werkzaamheden verrichten op het gebied van bootbelettering kunnen wij daarom de kosten laag houden. Een mooie klus, en met uitmuntende zorgvuldigheid uitgevoerd door Donny Le Belle.

Yachtsigns-Patrick-de-letter

ONZE SCHEEPSBELETTERING SYSTEMEN

Of het nu gaat om een ​​LED-letters of een glasvezel letters, onze belettering en verlichtingssystemen voor jachten zijn ontworpen en ontwikkeld om te overleven in de maritieme omgeving. Ons LED-bewegwijzering voor jachten heeft ‘energiebesparing’ en ‘montagegemak’-kwaliteiten, terwijl ons glasvezelsysteem​​ zeer veilig is  en geen externe elektra ’of warmte afgeeft.

Onze systemen zijn compatibel met 12 V DC en 24 V DC, met Europese en Amerikaanse netspanningsvoorzieningen. Al onze verlichte scheepsbeletteringsborden zijn standaard voorzien van een dikke acryl beschermlaag waar de relevante lichtbron herbergt. Deze acrylrug kan ‘Flush’, ‘Afgeschuind’ of ‘Ingezet’ zijn. Backings kunnen ook worden verdikt om aan uw esthetische eisen te voldoen.

EXTERN MONTAGESYSTEEM

Ons (Male / female) extern montagesysteem zorgt ervoor dat ook dat beletteringen van buitenaf aan de buitenkant van het jacht kunnen worden aangebracht zonder toegang tot het interieur. 

Uiteraard kunnen wij elke montagemethode leveren die u bekend is, of u nu kabelwartels, bussen, pennen en draadstiften wilt gebruiken.

Desgewenst hebben we ook de mogelijkheid om de letterruggen zo vorm te geven dat ze perfect passen bij de kromming van de bovenbouw van het jacht.

Pin It on Pinterest

Share This