RVS BLUE LED VERLICHTE HOOGLANS LETTERS -TRANSPARANT ACRYLAAT

TYPE JACHT: PRINCES 62 | LENGTE 19 METER | OPDRACHT: VERNIEUWEN

BLUE STINGRAY  – Princes 62 Jacht

Voor een Nederlandse Yachtsigns klant van ons hebben wij deze Princes 62 mogen voorzien van 20mm opaal acrylaat met daarop 3 mm dik gepolijst RVS (kwaliteit 316 L) In het acrylaat hebben wij de leds ingefreesd en afgegoten in glashelder epoxy. De eigenaar verkoos de kleur blauw voor de Leds. De nieuwe scheepsnaam is mooi zichtbaar gemaakt aan de achterzijde.

De oude letters hebben wij verwijderd en nieuwe letters aangebracht. Zelfs hiervoor kunt u bij ons terecht. Na het verwijderen van de oude letters zetten wij de oude boorgaten dicht en polijsten wij het geheel. Zo is er vaak niets meer te zien van de oude letters die lange tijd op het jacht hebben gezeten.

De montage hebben wij verricht in de Marina in Stellendam. Wij beperken ons niet alleen voor montage werkzaamheden binnen Nederland, maar ook in Europa en zelfs tot ver daar buiten. Inmiddels hebben wij meerdere jachten mogen voorzien van bootbelettering, maar vanwege privacy redenen mogen wij niet alles delen op diverse socialmediakanalen. Wij respecteren dan ook de wens van onze klant.

EXTERN MONTAGESYSTEEM

Ons (Male / female) extern montagesysteem zorgt ervoor dat ook dat beletteringen van buitenaf aan de buitenkant van het jacht kunnen worden aangebracht zonder toegang tot het interieur. 

Uiteraard kunnen wij elke montagemethode leveren die u bekend is, of u nu kabelwartels, bussen68, pennen en draadstiften wilt gebruiken.

Desgewenst hebben we ook de mogelijkheid om de letterruggen zo vorm te geven dat ze perfect passen bij de kromming van de bovenbouw van het jacht.

ONZE SCHEEPSBELETTERING SYSTEMEN

Of het nu gaat om een ​​LED-letters of een glasvezel letters, onze belettering en verlichtingssystemen voor jachten zijn ontworpen en ontwikkeld om te overleven in de maritieme omgeving. Ons LED-bewegwijzering voor jachten heeft ‘energiebesparing’ en ‘montagegemak’-kwaliteiten, terwijl ons glasvezelsysteem​​ zeer veilig is  en geen externe elektra ’of warmte afgeeft.

Onze systemen zijn compatibel met 12 V DC en 24 V DC, met Europese en Amerikaanse netspanningsvoorzieningen. Al onze verlichte scheepsbeletteringsborden zijn standaard voorzien van een dikke acryl beschermlaag waar de relevante lichtbron herbergt. Deze acrylrug kan ‘Flush’, ‘Afgeschuind’ of ‘Ingezet’ zijn. Backings kunnen ook worden verdikt om aan uw esthetische eisen te voldoen.

Pin It on Pinterest

Share This