RVS HOOGGLANS LED VERLICHTE LETTERS

TYPE JACHT: Fairline Targa 40 | OPDRACHT: REBRANDING

Amor de Aqua  – Fairline Targa 40

Voor de opdrachtgever en kapitein van de  Amor de Aqua  hebben wij deze Fairline Targa 40 mogen voorzien van RVS hoogglans gepolijste doosletters met LED-verlichting..

De montage hebben wij verricht in de thuishaven Volendam,de oude naam hebben wij verwijderd, de oude gaten gedicht met polyester en gepolijst. Vervolgens de nieuwe letters gemonteerd met een mal. De letters hebben een totale diepte van 30 mm. Het onderste gedeelte is van opaal acrylaat waarvan de bovenste helft wit is afgespoten. De onderste helft is opaal lichtdoorlatend van hieruit komt straalt het licht licht.

De letters zijn voorzien van geïntegreerde leds. De frontzijde is van 1 mm dik RVS hoogglans gepolijst. De letters zijn met RVS draadeindjes vast gezet op de boot. Het geheel is dimbaar met een bijgeleverde afstandsbediening. Letters VOLENDAM zijn gesneden uit RVS 3 mm dik, evenals de registratienummers.

EXTERN MONTAGESYSTEEM

Ons (Male / female) extern montagesysteem zorgt ervoor dat ook dat beletteringen van buitenaf aan de buitenkant van het jacht kunnen worden aangebracht zonder toegang tot het interieur. 

Uiteraard kunnen wij elke montagemethode leveren die u bekend is, of u nu kabelwartels, bussen, pennen en draadstiften wilt gebruiken.

Desgewenst hebben we ook de mogelijkheid om de letterruggen zo vorm te geven dat ze perfect passen bij de kromming van de bovenbouw van het jacht.

ONZE SCHEEPSBELETTERING SYSTEMEN

Of het nu gaat om een ​​LED-letters of een glasvezel letters, onze belettering en verlichtingssystemen voor jachten zijn ontworpen en ontwikkeld om te overleven in de maritieme omgeving. Ons LED-bewegwijzering voor jachten heeft ‘energiebesparing’ en ‘montagegemak’-kwaliteiten, terwijl ons glasvezelsysteem​​ zeer veilig is  en geen externe elektra ’of warmte afgeeft.

Onze systemen zijn compatibel met 12 V DC en 24 V DC, met Europese en Amerikaanse netspanningsvoorzieningen. Al onze verlichte scheepsbeletteringsborden zijn standaard voorzien van een dikke acryl beschermlaag waar de relevante lichtbron herbergt. Deze acrylrug kan ‘Flush’, ‘Afgeschuind’ of ‘Ingezet’ zijn. Backings kunnen ook worden verdikt om aan uw esthetische eisen te voldoen.

Pin It on Pinterest

Share This