RVS HOOGGLANS GEPOLIJSTE LETTERS MET LEDVERLICHTING

Deze Bavaria 38 Sport voorzien van RVS verlichte letters.

  • De letters hebben een totale diepte van 30 mm. Het onderste gedeelte is van opaal acrylaat 10 mm. diep.
  • Het acrylaat heeft een totale dikte van 20 mm. waarvan 10 mm. in de letters valt.
  • Letters zijn geheel gevormd en naadloos gelast in RVS. De letters vallen over de bovenste helft (10 mm.) van het acrylaat.
  • De letters (logo) wordt met RVS A4 boutjes vast gezet op het acrylaat. De led verlichting zit verlijmd in het RVS.
  • Geheel is strak tegen het achterschip gemonteerd.
  • Geheel te dimmen met onze bijgeleverde WiFi dimmer controller. Het jacht dient hierbij wel over WiFi te beschikken.
  • Met een App die is te downloaden kan de verlichting via uw telefoon worden bestuurd.

De werkzaamheden hebben wij verricht bij Delta Yachts in Colijnsplaat (Zeeland)

Installatie op locatie

Op verzoek van de klant is de montage op locatie uitgevoerd. Doordat wij meerdere werkzaamheden verrichten op het gebied van bootbelettering kunnen wij daarom de kosten laag houden. Een mooie klus, en met uitmuntende zorgvuldigheid uitgevoerd door Donny Le Belle.

ONZE SCHEEPSBELETTERING SYSTEMEN

Of het nu gaat om een ​​LED-letters of een glasvezel letters, onze belettering en verlichtingssystemen voor jachten zijn ontworpen en ontwikkeld om te overleven in de maritieme omgeving. Ons LED-bewegwijzering voor jachten heeft ‘energiebesparing’ en ‘montagegemak’-kwaliteiten, terwijl ons glasvezelsysteem​​ zeer veilig is  en geen externe elektra ’of warmte afgeeft.

Onze systemen zijn compatibel met 12 V DC en 24 V DC, met Europese en Amerikaanse netspanningsvoorzieningen. Al onze verlichte scheepsbeletteringsborden zijn standaard voorzien van een dikke acryl beschermlaag waar de relevante lichtbron herbergt. Deze acrylrug kan ‘Flush’, ‘Afgeschuind’ of ‘Ingezet’ zijn. Backings kunnen ook worden verdikt om aan uw esthetische eisen te voldoen.

EXTERN MONTAGESYSTEEM

Ons (Male / female) extern montagesysteem zorgt ervoor dat ook dat beletteringen van buitenaf aan de buitenkant van het jacht kunnen worden aangebracht zonder toegang tot het interieur. 

Uiteraard kunnen wij elke montagemethode leveren die u bekend is, of u nu kabelwartels, bussen, pennen en draadstiften wilt gebruiken.

Desgewenst hebben we ook de mogelijkheid om de letterruggen zo vorm te geven dat ze perfect passen bij de kromming van de bovenbouw van het jacht.

Pin It on Pinterest

Share This