Vanwege de grote vraag van onze klanten of wij ook led verlichting verkopen, hebben wij besloten om vanaf begin 2021 deze productgroep op te nemen in ons leveringsprogramma. Vaak tijdens de montage van onze verlichte bootletters wordt ons hierom gevraagd. Wij zullen een groot scala aan onderwaterverlichting, inboard verlichting, trapverlichting en haven- kadeverlichting gaan leveren.

Deze inclusief de toebehoren als controllers, bekabeling, voedingen en DMX 512
Ook verzorgen wij het inbouwen en aansluiten van de ledverlichting componenten.

Alle ledverlichting componenten zullen worden weergegeven op onze nieuwe pagina Patrick de Letter Yacht Lighting.

 

Discover the World of Lighting your Yacht

Jarenlang houden wij ons bezig met bootbelettering. In de eerste plaats met het bestickeren van van kleine boten met naam, registratienummers en ligplaats. Van daaruit is de vraag gekomen van onze klanten of wij ook verlichte letters maken.

Dit deden wij al geruime tijd op vele panden (bedrijfspanden). De techniek en ervaring hadden wij dus eigenlijk al geheel in huis. De eerste opdrachten dienden zich aan. Van begin af aan wisten wij dat de verlichte bootletters zeer zeker continu bloot staan aan vocht. Onze expertise op deze hebben wij daarom zorgvuldig aangepakt. Het zorgen dat de leds in de letters niet blootstaan aan vocht is een vak apart. Elke letter wordt daarom met grote zorg rondom geseald om vocht te weren. Bij de montage moet eveneens rekening worden gehouden op wat voor schip het gemonteerd word. Belangrijk hierin is dat als de letters op een stalen wand van het schip (jacht) worden gemonteerd, de bouten en doorgangen van de bedrading zorgvuldig wordt geseald.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij ons nu gaan toeleggen op (Led) verlichting op het schip en evenals de onderwaterverlichting. Het is net die toevoeging om uw boot of jacht op een schitterende wijze uit te lichten.

Pin It on Pinterest

Share This