Wie had ooit gedacht aan een jacht als het equivalent van een cabriolet?

We laten u kennismaken met de voortreffelijke AM37, een motorboot met houten dek die is ontstaan ​​uit de fusie van het bedrijf dat James Bond van zijn auto’s, Aston Martin en Quintessence Yachts, voorzag. Het is geen boot die eruitziet als een auto, noch een auto die vaart als een boot; in feite is het een mix van beide, een ideale combinatie van luxe en technische materialen.

Stijl, elegantie, luxe, functionaliteit, prestatie, comfort, techniek en design maken van AM37 een uniek jacht. Critici zeggen dat het een innovatie is in de nautische wereld, omdat het een aantal ongebruikelijke kenmerken voor een boot heeft. Er is een schuifdek, een intrekbaar zwemplatform, een elektronisch ankersysteem, een koelkast en een koffiezetapparaat, die allemaal op afstand te bedienen zijn met een klik op de knop. Er is een speciaal display voor het bewaken van de motorstatus en navigatie, een controlemonitor en entertainmentsystemen met geavanceerde multimediafuncties en interactieve spraakbesturing.

 

Bron: staystacked.com

Deze zeer gewaagde samensmelting van de auto- en maritieme wereld creëerde een zeer auto-achtig interieur met een zeer bootachtig ontwerp. In dit opzicht is dit fantastische jacht uitgerust met motoren met drie aandrijflijnopties en een topsnelheid van 52 knopen. Veiligheid staat ook op de lijst, want er is ook vingerafdrukherkenning om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen kunnen zeilen.

Aston Martin biedt speciale aanpassingsprogramma’s aan zijn klanten, zodat ze verschillende kleuropties voor verf en interieurs kunnen kiezen en kunnen kiezen voor extra onderwaterverlichting, cocktailbar en bedden om in de zon te loungen.

Marek Reichman, Chief Creative Officer bij Aston Martin, legde het beste uit hoe de samenwerking met Quintessence Yachts echt iets nieuws brengt op nautisch gebied:

“We moeten onze wereld openen voor water.”

Bron: designboom.com

“Schoonheid is een universele taal en we kijken allemaal graag naar mooie objecten. Dit principe vormt de kern van Aston Martin en alle producten waarbij we betrokken zijn. En het is de kern van de AM37, die de perfecte balans biedt tussen design en techniek, prestatie met comfort, luxe met functionaliteit. ”

De AM37 debuteerde op de Milan Design Week, voordat de lancering eind 2016 zal plaatsvinden. Een verkleinde versie van de AM37 werd tentoongesteld in Harrods, in Londen en er zijn nog meer evenementen gepland tot de lanceringsdatum die nog steeds een mysterie.

Pin It on Pinterest

Share This