Services

Personaliseren van items

Om het geheel compleet te maken kunnen wij ook items voorzien van een logo. Zo draagt u de identiteit van het jacht verder uit, geheel in stijl. Denk bijvoorbeeld aan het tafelzilver, glaswerk of servies.

Binnen in het jacht of schip kunt u de naam in de huisstijl laten terugkeren in diverse vertrekken. Maar ook reddingsmiddelen zoals boeien of de tender kunnen voorzien worden van naambord, kentekennummers of belettering

Het interieur van uw jacht

U kunt bij ons ook terecht voor het produceren van plaatjes of naamborden voor het interieur voor alle vertrekken binnen in een jacht. Of bijvoorbeeld een compleet frontpaneel voor het instrumentarium. Uitgevoerd in RVS hoogglans, RVS met PVD coating of een kunststof variant.

De tekstplaten inclusief logo en/of tekst worden geheel op maat geproduceerd en in de huisstijl van het interieur van het jacht.

Yachtsigns-Patrick-de-letter

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw jacht kunt u ons inschakelen. Alle onze naamborden of bootbeletteringen zijn weersbestendig. Toch kan vuil en zeewater (zoutkristallen) zich gaan concentreren op alle elementen.

Het onderhoud bestaat onder andere uit

  • Alle verbinden (lasklemmen) vervangen.
  • De oude sealing verwijderen en opnieuw sealen.
  • Oude trafo’s/voedingen/stroompunten worden vervangen.
  • Het gehele naambord of belettering waar nodig polijsten, schoonmaken en opnieuw voorzien van een nieuwe waxlaag.
  • Controleren of alles 100% werkt.

Deze werkzaamheden kunnen op locatie worden uitgevoerd. Vanzelfsprekend krijgt u een prijsindicatie op verzoek.

Schade en herstel

Wanneer uw bootbelettering of naambord schade heeft opgelopen, wilt u dit vanzelfsprekend zo snel mogelijk laten herstellen.

Van al onze uitgevoerde opdrachten behouden wij, op verzoek, alle specificaties, materiaalkeuzes en opties. Ook houden wij een database bij met daarin de maatvoering, gebruikte materialen en kleurcodes. Indien nodig bewaren wij ook het materiaal wat gebruikt is.

Zo kunnen wij snel elk gedeelte opnieuw produceren. Daarna kan er gewisseld, gemonteerd en aangesloten worden. Dit kunnen onze eigen monteurs doen op locatie, of desgewenst andere technici.

Kiest u ervoor om de reparatie in eigen beheer te doen dan kunnen wij het opnieuw geproduceerde element naar u verzenden.

Yachtsigns-Patrick-de-letter

Herstellen van uw yachtsign

Het hele jacht in dezelfde look & feel. Met nieuwe belettering of bewijzering. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan dekstoelen met stickers of gravures, het labelen van handdoeken of de crewkleding. Maar ook de kapiteinshut met een naambord op de deur in hetzelfde lettertype.

YACHTSIGN medewerkers en CAD-specialisten kunnen elk belettering of bord reverse engineeren en een identieke upgrade voor uw jacht of schip produceren.

Wij maken een digitaal model van uw bestaande bord of belettering. Dit kan worden aangepast om aan uw wensen te voldoen, en nieuwe verlichtingconcepten of ontwerpideeën kunnen worden getest voordat het uiterlijk van uw geavanceerde nieuwe naambord wordt afgerond. Alles wordt vervolgens geproduceerd. Het geavanceerde verlichtings-systeem gemonteerd.

Pin It on Pinterest

Share This