BLUE STINGRAY  – PRINCES 62 JACHT

Voor een Nederlandse Yachtsigns klant van ons hebben wij deze Princes 62 mogen voorzien van 20mm opaal acrylaat met daarop 3 mm dik gepolijst RVS (kwaliteit 316 L) In het acrylaat hebben wij de leds ingefreesd en afgegoten in glashelder epoxy. De eigenaar verkoos de kleur blauw voor de Leds. De nieuwe scheepsnaam is mooi zichtbaar gemaakt aan de achterzijde.

De oude letters hebben wij verwijderd en nieuwe letters aangebracht. Zelfs hiervoor kunt u bij ons terecht. Na het verwijderen van de oude letters zetten wij de oude boorgaten dicht en polijsten wij het geheel. Zo is er vaak niets meer te zien van de oude letters die lange tijd op het jacht hebben gezeten.

De montage hebben wij verricht in de Marina in Stellendam. Wij beperken ons niet alleen voor montage werkzaamheden binnen Nederland, maar ook in Europa en zelfs tot ver daar buiten. Inmiddels hebben wij meerdere jachten mogen voorzien van bootbelettering, maar vanwege privacy redenen mogen wij niet alles delen op diverse socialmediakanalen. Wij respecteren dan ook de wens van onze klant.

 

yachtsigns-acrylaat-met-rvs-verlichte-letters-princess-62

 

Meer informatie over deze opdracht vindt u hier.

Pin It on Pinterest

Share This